El Sitges B guanya el Montbui (1-2) i suma el segon triomf consecutiu

L'Olivella empata i tant el Ribes com l'Atlètic Vilanova perden

L'onze del Sitges B d'ahir al camp del Montbui // UE SITGES

El Sitges B va vèncer ahir per 1-2 al camp del Montbui i va sumar la segona victòria seguida.

Josep Sánchez va posar per davant els de Villa al minut 15. Fins després del descans no es va tornar a bellugar el marcador. Va ser al minut 52, quan van empatar els locals a través de Bilal.

El Sitges B va certificar la victòria gràcies a Bruno Sistiaga, que va desfer l’1-1 al minut 82.

Els d’Aiguadolç han reaccionat de meravella a la derrota de la primera jornada havent sumat 10 punts dels últims 12.

L’Olivella va empatar a un ahir al camp del Torrellenc, que va jugar amb Kodro de titular.

Josan va fer el gol dels vermells al minut 66. Va ser la resposta a l’1-0 inicial del local Àlex Navas al minut 41.

El Ribes va perdre dissabte per 2-3 contra el Riudebitlles. Els visitants van marcar les diferències amb un hat-trick d’Ivo en la primera meitat.

Els blanc-i-blaus van retallar les diferències en la recta final del matx amb dianes de Rubén Peña i de Jorge Ayala. La remuntada va quedar incompleta.

L’Atlètic Vilanova també va caure. Ho va fer ahir al camp del Badia del Vallès per 2-1.

De res va servir als de la capital del Garraf estrenar el marcador a través de Dani Peñalba al minut 29.

Els locals van empatar a les acaballes del primer temps mitjançant Guillermo i van adjudicar-se el triomf al minut 89 amb una vaselina d’Adrián.