El Sitges B, l’únic equip garrafenc que guanya en la jornada 8 de 3a Catalana

L'Atlètic Vilanova empata i l'Olivella i el Ribes perden

L'onze inicial del Sitges B per rebre el Torrellenc // UE SITGES

El Sitges B va ser l’únic equip del Garraf capaç de vèncer en la vuitena jornada al grup 12 de Tercera Catalana, disputada durant el darrer cap de setmana.

Els d’Aiguadolç, tercers a la taula, es van imposar al Torrellenc per 2-1. Max Gili va estrenar el marcador al minut 32 i Josep Sánchez va incrementar la renda amb el 2-0 al minut 55.

Els visitants van acabar retallant diferències al minut 81 a través de Kodro.

L’Atlètic Vilanova, desè classificat, va empatar a dos al camp del Base Espitall-Les Clotes. Els blanc-i-blaus van començar guanyant per 0-2 amb dianes d’Albert Durango i d’Albert Oliva als minuts 67 i 68.

El Base Espirall va retallar diferències a just després del 0-2 i va acabar empatant al minut 79.

L’Olivella, sisè, va perdre per 1-3 contra el Capellades. Edgar Garcia va fer l’únic gol dels vermells, que al descans empataven a un. Els visitants van decantar la balança a favor seu en la represa amb dos gols més.

El Ribes, vuitè, va perdre per 3-2 al camp del Can Cartró, malgrat haver-se posat per davant amb dianes d’Ángel Jiménez i d’Álex Mendoza. El gol del triomf dels locals va arribar al minut 88.

[su_box title=”Empat de la Penya Jove al camp del Vista Alegre”]A Segona Catalana, la Penya Jove va empatar diumenge a un al camp del Vista Alegre. Raúl Mesa va avançar els de Zígor Bengoa a la mitja hora de joc i Naoufal, de penal, va fer l’1-1 al minut 65. El Sitges i el Cubelles havien jugat dissabte amb sengles victòries. Diumenge vinent (12.00 h) hi ha derbi a les Roquetes entre la Penya Jove i el Cubelles.[/su_box]