El Sitges B sorprèn la Penya Jove i li infligeix la primera derrota del curs

Els d'Aiguadolç guanyen per 2-1 amb 'doblet' de Jaume Font

El Sitges B celebra el triomf al vestidor // UE SITGES

El Sitges B va donar ahir la campanada en la quarta jornada al grup 12 de Tercera Catalana tot derrotant la Penya Jove per 2-1. Va ser la primera derrota de la temporada del conjunt roquetenc, intractable fins a trepitjar el Municipal d’Aiguadolç.

El nom propi del partit va ser Jaume Font, autor dels dos gols dels locals en un tram final frenètic del derbi.

Va fer un partit molt seriós el Sitges B, sabent jugar les seves cartes. Conscient de la importància de Carlos Contreras en l’engranatge de la Penya Jove, Toni Salido, tècnic del Sitges B, li va posar una marca a l’home durant tot el partit. Moussa va ser l’ombra de l’extrem roquetenc amb l’objectiu que no se sentís còmode. Així tot, Contreras va fer de les seves.

El matx es va decidir en el darrer quart d’hora. Jaume Font va estrenar el resultat al minut 75 amb un xut al pal llarg des de la banda esquerra, però Carlos Contreras, que continua el seu idil·li amb el gol, va empatar amb un magistral llançament de falta al minut 89.

Quan semblava que l’1-1 seria definitiu, Jaume Font va ser el més viu per recollir un refús després d’una llarga conducció de Jean Marco i anotar el 2-1 al minut 92. Els tres punts es quedaven a Aiguadolç. Els de Toni Salido sumen tres victòries i un empat en les primeres quatre jornades.

Aquest diumenge (17.00 h) hi ha un altre derbi garrafenc. L’Atlètic Vilanova, després de dues derrotes seguides, rep un Ribes que ha guanyat els tres partits que ha disputat.