El Sitges capgira un 0-1 i s’adjudica la 48a edició del Trofeu Garcia-Munté

S'imposa (2-1) a la UD Parc amb gols de Geri i Álvaro Montesinos

El Sitges va estrenar l'equipació del 75è aniversari del club // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Sitges va apuntar-se la victòria ahir en la 48a edició del Trofeu Garcia-Munté. Els de Luri Sorroche es van imposar per 2-1 a la UD Parc, un equip barceloní que milita al grup 5 de Segona Catalana.

Va ser el darrer compromís de pretemporada del Sitges abans de l’inici de la Lliga, dissabte que ve (17.45 h) al camp del Montserrat Igualada. Els d’Aiguadolç van estrenar l’equipació del 75è aniversari del club.

El Sitges va haver de capgirar un gol inicial advers del visitant Roger al minut 47 per guanyar el partit.

Geri va equilibrar el marcador poc després i Álvaro Montesinos va acabar decidint el matx a favor dels d’Aiguadolç amb el gol del triomf al minut 82.

En les valoracions posteriors al matx Luri Sorroche es mostrava satisfeta per la feina dels seus homes. “Sempre hi ha detalls a perfilar, però l’equip ha treballat bé. Tot i que el gol ha trigat a arribar, hem sabut generar ocasions. En els últims tres partits l’engranatge de l’equip ha millorat i volem seguir creixent al llarg del curs”, va manifestar.