Segueix-nos

Futbol

Primeres quatre altes i quatre renovacions del Sitges 2021/2022

Luri Sorroche tindrà tres defenses que va entrenar al Moja

El porter Lucas Cajes torna al Municipal d'Aiguadolç // UE SITGES

El Sitges de Luri Sorroche comença a configurar la plantilla de la temporada que ve.

De moment, el club ja ha anunciat quatre incorporacions: els defenses Àlex Frutos, Víctor Navarro i Adam Maftouh, que provenen del Moja, com la nova entrenadora, i el porter Lucas Cajes, que torna al club procedent del San Mauro.

El conjunt d’Aiguadolç també ha donat a conèixer les quatre primeres renovacions: Sacris, Martí Ferret, César Gutiérrez i Álvaro Montesinos. El cos tècnic continua treballant per fer públics altres noms que vestiran l’elàstica blanca el curs vinent.


Les baixes confirmades són les ja conegudes de Jordi Fernández i Fede, que pengen les botes.

El Sitges, amb Ángel Calvo a la direcció esportiva, vol dissenyar la millor plantilla possible per competir a Segona Catalana amb opcions d’estar a dalt i lluitar per l’ascens. La pandèmia ha tirat per terra las aspiracions de l’equip en les dues últimes temporades.

L'Olivella també comença a definir l'equip
L’Olivella serà un dels rivals del Sitges a Segona Catalana. Els vermells també estan començant a definir la plantilla, que seguirà dirigida per Rafa Porras i Arturo Valera. En els últims dies han donat el ‘sí’ a continuar el porter Àlex Rovira, el defensa Isaac Martorell i el mitjapunta Joel Pascual. El primer que va renovar va ser el defensa Víctor Olmedo. L’Olivella va decidir no competir en el Torneig de Segona Catalana d’aquest curs, ideat per la Federació davant la pandèmia, però ja pensa en la nova temporada.
PUBLICITAT

Més a Futbol