Segueix-nos

Futbol

El Sitges comença el curs del 75è aniversari amb el somni de l’ascens

Luri Sorroche afronta la primera temporada al capdavant de l’equip

Luri Sorroche amb un dels seus onzes de la pretemporada // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGES VILANOVA

El Sitges està d’aniversari. Durant tota la temporada celebrarà els 75 anys del club. Ascendir a Primera Catalana seria el colofó a una campanya tan especial.

Els d’Aiguadolç arrenquen aquest dissabte (17.45 h) al camp del Montserrat Igualada. Serà l’estrena oficial de Luri Sorroche com a tècnica de l’equip.

L’entrenadora no vol pronunciar la paraula ascens. Es limita a dir que “l’objectiu que tinc allà on vaig és guanyar sempre. Aquesta vegada no serà menys”.

A Luri Sorroche li agrada que els seus equips parteixin de la “premissa de tenir la pilota”, però en una categoria com la Segona Catalana és conscient que cada partit requerirà unes coses diferents. Les reduïdes dimensions del camp d’Aiguadolç també condicionaran el joc del seu equip.

Noms com Nito, Àlex Cubedo, Geri, Sacris, Iván Valero, Víctor Morillas o Ignasi Valldosera, amb experiència a Primera Catalana, donen al Sitges un enorme potencial.

“L’equip s’està adaptant a la meva manera de treballar, però estem en el bon camí. Amb el pas de les jornades acabarem assolint allò que volem. Ens espera una dura lluita pel potencial d’equips com el Moja o els de la zona de Barcelona”, indica l’entrenadora.

Luri Sorroche lluirà embaràs als camps de Segona Catalana. “Ja se’m nota la panxa. Intentaré estar el màxim de temps al peu del canó”, assegura. A la banqueta l’acompanya la seva parella, Jaume Sarasa.


Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol