Search
Close this search box.

El Sitges començarà la Lliga 2022/2023 rebent tot un històric com el Gavà

La Penya Jove arrencarà fora i el Cubelles debutarà en la 2a jornada

Sacris, jugador del Sitges // G.M.CH.

Ja es coneix el calendari de la Lliga 2022/2023 al subgrup 3B de Segona Catalana. Hi concorren tres equips del Garraf: el Sitges, el Cubelles i la Penya Jove.

El campionat arrenca el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. En la primera jornada, el Sitges jugarà a casa. S’enfrontarà a un històric com el Gavà.

La Penya Jove es desplaçarà al camp del Sant Vicenç dels Horts i el Cubelles tindrà una setmana més de preparació, ja que en la jornada inaugural li ha tocat descansar.

L’estrena dels de Caparrós serà el cap de setmana següent (24 i 25 de setembre) a casa contra la Fundació Atlètic Vilafranca. En aquesta segona jornada hi haurà el primer derbi: Penya Jove-Sitges.


El segon derbi del curs es produirà en la cinquena jornada i serà un Sitges-Cubelles. Quatre jornades més tard acabaran els duels comarcals de la primera volta amb un Penya Jove-Cubelles.

La competició es dividirà en dues fases. La primera es disputarà en forma de Lliga a dues voltes. La classificació a la finalització de la primera fase determinarà l’adscripció dels equips en la segona fase, sigui al subgrup d’ascens o de permanència, també a dues voltes.

Els equips iniciaran la segona fase acumulant els punts sumats en la primera fase.


Comparteix la notícia