El Sitges debuta amb derrota (2-1) en el torneig de Segona Catalana

El Cubelles guanya el Moja i suma el primer triomf

Jordi Fernández, porter del Sitges, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Sitges, amb baixes respecte de la plantilla dissenyada per a la Lliga, va estrenar-se dissabte en el torneig de Segona Catalana amb una derrota per la mínima (2-1) al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca.

De res els va servir als d’Aiguadolç avançar-se en el marcador amb un gol en pròpia porta dels locals al minut 44. En la segona meitat, la Fundació Atlètic Vilafranca va capgirar el marcador amb dues dianes als minuts 73 i 77.

El Cubelles, per la seva part, va sumar el primer triomf amb un 1-0 sobre el Moja de la vilanovina Luri Sorroche. El matx es va jugar dijous i va ser força equilibrat. Aaron, que havia entrat de refresc, va fer el gol del triomf dels de Xavi Vilagut al minut 83.

Diumenge que ve (12.15 h) el Sitges i el Cubelles estan citats al Municipal d’Aiguadolç en un atractiu derbi garrafenc de la tercera jornada del torneig. Tots dos militen al grup 6 de la competició.