Search
Close this search box.
,

El Sitges descompta els dies per participar en una nova edició del Campionat Ibèric

La cita torna després de dos anys d'aturada per la pandèmia

El Sitges torna dissabte a la competició // G.M.CH.

El Sitges Futbol Gaèlic Club descompta els dies per competir novament al Campionat Ibèric de l’especialitat, que torna dissabte vinent després de dos anys d’aturada per la pandèmia. La cita serà a l’Estadi Municipal de Cornellà de Llobregat. Aquest escenari agafa el relleu al Camp Municipal de Rugbi de La Foixarda, a Barcelona.

Serà la primera jornada del sector nord-est de la competició, que arrencarà a les 10 del matí. Les altres dues jornades de la primera fase tindran lloc en les pròximes setmanes a València i a Madrid.

El futbol gaèlic és una modalitat d’origen irlandès que barreja el futbol i el rugbi i té trets del vòlei i del bàsquet.

El Campionat Ibèric de Futbol Gàelic reunirà fins a vuit equips, distribuïts en dues divisions. En la Divisió A s’enfrontaran els tres conjunts més destacats (Madrid Harps, Barcelona Gaels i Sant Vicent València) amb partits de 25 minuts cada un i una final entre els dos millors.


El Sitges està en la Divisió B juntament amb quatre equips més, el St. Endas Barcelona, el Barcelona Gaudí, l’O’Donnells de Madrid i el València Murciélagos. S’enfrontaran tots contra tots en partits de 15 minuts cada un.

Els de Pins Vens es presenten amb algunes noves incorporacions, però també amb baixes. L’ordre de partits, ja sortejat, els enfrontarà, cronològicament, al Barcelona Gaudí, al València Murciélagos, al St. Endas de Barcelona i, finalment, a l’O’Donnells de Madrid.

El Sitges s’exercita els dimarts i els dijous de les nou de la nit fins a dos quarts d’onze al nou camp polivalent de Pins Vens. Els entrenaments són oberts a totes aquelles persones que vulguin conèixer i practicar el futbol gaèlic, un dels esports tradicionals d’Irlanda, que de mica en mica s’està estenent en molts indrets.


El Sitges Futbol Gaèlic Club es prepara per al Campionat Ibèric // SITGES FGC

Comparteix la notícia