Segueix-nos

Futbol

El Sitges destitueix l’entrenadora Luri Sorroche a quatre jornades del final

Toni Salido, del B, es fa càrrec del primer equip dels d’Aiguadolç

Luri Sorroche ha estat destituïda aquesta tarda // G.M.CH.

El Sitges ha cessat aquesta tarda l’entrenadora Luri Sorroche. La destitució es produeix a quatre jornades del final de la Lliga, tot i que als d’Aiguadolç només els queden tres partits.

L’equip ha anat clarament de més a menys en la temporada i ha dilapidat les opcions d’ascens en la segona volta.

“Potser hauríem d’haver pres aquesta decisió quan vam encadenar quatre derrotes, però aleshores no creiem que la davallada es degués a criteris exclusivament tècnics. Ara bé, després de la derrota de diumenge contra el Sant Quirze en el pitjor partit de la temporada, hem cregut convenient que havíem de fer el relleu ara”, manifesta Jordi Martínez, president del Sitges.


Segons el màxim mandatari dels d’Aiguadolç “diumenge vam veure l’equip completament abatut i temíem que la temporada se’ns acabés fent molt llarga. Volem acabar el curs amb millors sensacions per començar a planificar el que ve”.

Jordi Martínez lamenta que “en la segona volta només hem fet 11 punts de 33. La deriva era molt negativa”.

En una piulada a Twitter Luri Sorroche diu que ‘em sorprèn la decisió després de ratificar-me davant la plantilla per continuar fins al final de la temporada. Així tot, gràcies per la confiança que em vau brindar’. ElPrimer.cat ha parlat amb ella en una entrevista que es publicarà demà.L’escollit per agafar el Sitges és Toni Salido, que estava al B. La intenció del club és que ell mateix dirigeixi el primer l’equip la temporada que ve.

Del Sitges B es fa càrrec Alex Villalgordo, ‘Villa‘, que fins ara exercia de preparador físic de la primera plantilla.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol