Search
Close this search box.

El Sitges, el Cubelles i 45 clubs més de 2a Catalana insisteixen amb el diàleg

Volen reunir-se amb la Federació pel nou format de competició

Jordi Fernández, porter del Sitges // G.M.CH.

El Sitges, el Cubelles i 45 clubs més de Segona Catalana insisteixen a demanar diàleg amb la Federació Catalana de Futbol per buscar el millor format de competició pel que resta de temporada.

Amb aquest objectiu han adreçat a les dependències del carrer Sicília un comunicat similar al que van emetre dijous passat. Aquest cop, a diferència del text anterior, hi apareixen els escuts dels 47 clubs que hi donen suport.

Des de la Federació es va decidir cancel·lar la competició de Segona Catalana després d’una consulta feta als clubs. És l’única competició territorial que no es reiniciarà amb un format convencional i no tindrà ascensos ni descensos.

Per suplir la Lliga, la Federació aposta per una Copa amb dues fases (lligueta i eliminatòries) i incentius econòmics en forma de descomptes de cara al curs que ve.

Els clubs es mostren sorpresos per la no represa de la categoria quan la resta es començaran a disputar amb el format habitual el cap de setmana que ve, 20 i 21 març.

En el comunicat, els clubs aclareixen que els que van votar NO a la represa, en molts dels casos, ho van fer amb relació al nou calendari proposat. Els clubs veuen inviable la disputa de partits a les 19:00 h en dimecres a 50 quilòmetres de distància i amb l’obligació d’acabar màxim a les 21:00 h per complir amb les restriccions del toc de queda. Entenen que formen part d’una categoria amateur i que cap dels participants es dedica exclusivament a la pràctica de l’esport. Segons apunten, molts dels ‘NO’, es deuen a motius aliens a l’àmbit esportiu.

La petició dels clubs és clara. Volen una reunió telemàtica amb els responsables de la Federació amb l’objectiu de valorar una proposta de format i apropar postures abans de confirmar inscripcions, que es tanquen aquest dimecres.

Comparteix la notícia