Search
Close this search box.

El Sitges, el Cubelles i la Penya Jove partiran del subgrup 3B de 2a Catalana

Hi haurà dues fases de competició, la segona per pujar o salvar-se

El Sitges i el Cubelles han quedat enquadrats al subgrup 3B de Segona Catalana // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Sitges, el Cubelles i la Penya Jove partiran del subgrup 3B, format per un total d’11 equips, en la Segona Catalana 2022/2023. Així ho va fer públic ahir la Federació Catalana de Futbol.

Els rivals dels tres conjunts del Garraf seran l’Atlètic Prat Delta, l’Espluguenc, la FE Atlètic Vilafranca, el Gavà, el Moja, el Sant Vicenç dels Horts, el Santfeliuenc B i el Vista Alegre.

La categoria comptarà amb un total de 130 equips, distribuïts en sis grups de competició, amb la següent composició: tres grups a la província de Barcelona; un grup a la província de Girona; un grup a la província de Lleida; i un grup a la província de Tarragona.

Aquestes agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits.

L’inici de la lliga a la Segona Catalana es produirà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

Dues fases de competició

Cada grup es dividirà en dos subgrups de 10 o 11 conjunts, en funció de si estan formats per un total de 20 o 22 equips.

En tots els casos, es disputarà una primera fase de competició a dues voltes. La classificació a la finalització de la primera fase determinarà l’adscripció dels equips en la segona fase, sigui al subgrup d’ascens o de permanència, també a dues voltes.

Els equips iniciaran la segona fase acumulant els punts sumats en la primera fase.

Comparteix la notícia