Search
Close this search box.

El Sitges, el Cubelles i l’Olivella aposten per la continuïtat a la banqueta

Manel Rodríguez, Xavi Vilagut i Rafa Porras, renovats

Manel Rodríguez ha renovat pel Sitges // G.M.CH.

El Sitges, el Cubelles i l’Olivella, els tres equips garrafencs del grup 3 de Segona Catalana, han apostat per la continuïtat dels seus entrenadors per a la temporada que ve.

Manel Rodríguez s’ha compromès una temporada més amb el Sitges. La crisi del coronavirus va tallar de soca-rel el somni de pujar a Primera Catalana dels d’Aiguadolç, però el curs vinent ho tonaran a intentar. Quan es va aturar la Lliga, l’equip transitava quart a només dos punts del líder Sant Cugat i del segon classificat, l’Atlètic Prat Delta.

El Cubelles, onzè a la taula quan va esclatar la pandèmia, continuarà confiant la banqueta a Xavi Vilagut, que complirà la cinquena campanya al Pons i Ventura. Amb ell a la banqueta, l’equip blau va pujar a Segona Catalana en la campanya 2018/2019 i s’ha consolidat a la categoria.

A l’Olivella, Rafa Porras va firmar la renovació, juntament amb Arturo Valera i tot el seu equip tècnic (Àlex Dávila, Dani Valle, Oscar Gómez, Juanjo i Jose María). Els vermells anaven catorzens a la taula en el moment de la suspensió del campionat. El tàndem PorrasArturo ja va ser l’artífex de l’ascens de l’Olivella a Segona Catalana del curs 2018/2019.

Comparteix la notícia