Segueix-nos

Futbol

El Sitges, el Cubelles i l’Olivella també ja coneixen el calendari de Lliga

El primer derbi, en la segona jornada: Olivella-Sitges

Biel Alonso, dreta, jugador del Cubelles // FCF

El Sitges, el Cubelles i l’Olivella, els tres equips del Garraf de Segona Catalana, també ja coneixen el calendari de la Lliga 2020/2021. Els d’Aiguadolç arrencaran a casa el 4 d’octubre tot rebent el Moja, equip entrenat per la vilanovina Luri Sorroche. El Cubelles començarà el campionat al camp de l’Atlètic Prat Delta, el 3 d’octubre, i l’Olivella visitarà el Gornal el 4 d’octubre en la jornada inaugural.

El primer derbi arribarà ben avit. Serà un Olivella-Sitges, previst per al 10 d’octubre en el marc de la segona jornada. Com a Primera Catalana, el format de la competició també ha variat a causa de la crisi del coronavirus i el grup 3 de la categoria s’ha dividit en dos subgrups.


Clica en la imatge per fer-la gran

En la primera fase del campionat els tres equips del Garraf partiran del subgrup 3A i disputaran una lliga d’11 equips a doble volta. La resta d’integrants del que hauria estat el grup 3 de la categoria partiran d’una altra Lliga d’11 equips, el nou subgrup 3B.

Els primers tres classificats dels subgrups 3A i 3B passaran a un subgrup d’ascens de sis equips, mentre que del quart a l’onzè es repartiran en quatre subgrups més de permanència, amb competició a dues voltes.Aquest mateix sistema de competició se seguirà a Segona Catalana amb la resta d’equips de la categoria per conformar-se quatre subgrups més d’11 equips de la província de Barcelona i sis subgrups de 10 equips de Tarragona, Lleida i Girona.

Només pujarien també el campió de cada subgrup d’ascens. Se n’acabarien generant sis en tota la divisió.

Quant als descensos de la demarcació de Barcelona, baixarien els últims classificats dels 12 subgrups de permanència de quatre equips cadascun que es generarien, i els set pitjors penúltims de la totalitat d’aquests 12 subgrups.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol