El Sitges exhibeix pólvora en el primer assaig de pretemporada

Els d'Aiguadolç golegen el Legends l'Hospitalet per 7-1

Geri i Edgar Doblas, a l'àrea rival en el segona meitat // G.M.CH.

Exhibició de pólvora del Sitges en el primer assaig de pretemporada. Els de Toni Salido van golejar ahir el Legends l’Hospitalet, del subgrup 3A de Segona Catalana, per 7-1.

Al descans el resultat ja era de 5-0. Els gols van caure com la fina pluja que va descarregar durant la primera meitat sobre el Municipal d’Aiguadolç.

La nòmina de davanters que té el Sitges promet. Carlitos, Pascua, Víctor Morillas, Geri, Edgar Doblas i Jota atorguen a l’equip un potencial enorme.

Pascua va estrenar el marcador al minut 12 i va ser objecte d’un penal que Carlitos va convertir en el 2-0 al minut 16. Tots dos van continuar sent protagonistes fins al descans.

Carlitos va repetir amb dues dianes més, una amb la col·laboració d’un defensa, i Pascua va firmar el cinquè gol de la primera meitat.

Toni Salido va canviar gairebé tot l’equip en la segona part. Únicament van continuar sobre el camp Gerard Rovira i Víctor Morillas.

El Legends va retallar diferències només començar la represa després d’una bona combinació a l’àrea i un xut a l’escaire, però no va trigar el Sitges a monopolitzar novament les ocasions.

Edgar Doblas va avisar dues vegades abans de marcar el 6-1 i va fer l’assistència del 7-1, obra de Geri de volea.