Segueix-nos

Futbol

El Sitges fa la presentació de tots els seus equips de la temporada 2023/2024

Moltes famílies omplen gran part del Municipal d’Aiguadolç

La presentació va acabar amb la foto de família // UE SITGES

El Sitges va fer divendres passat al vespre la presentació de tots els seus equips del curs 2023/2024, des dels socials fins als dos sèniors, els veterans i el DiverSit.

Moltes famílies van omplir gran part del Municipal d’Aiguadolç per viure una festa de llum, so i color amb el colofó d’una exhibició de futbol ‘free style‘.

Va destacar la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, i del delegat de la Federació Catalana de Futbol al Garraf i Penedès, Jaume Plaza.

Tots dos van prendre la paraula en els parlaments de rigor juntament amb Jordi Martínez, president del club, i Ángel Calvo, director esporitiu.


Ángel Calvo va voler destacar el sentiment pel club de la família Sella, que té quatre integrants vinculats al Sitges: Miquel (jugador sènior B i entrenador de la base), Bernat i Tecla (jugadors de la base) i Pere (pare de tots ells i que col·labora amb els Socials).

L’acte va finalitzar amb la tradicional foto de família de tots els integrants de la UE Sitges i amb la formulació dels millors desitjos per a la temporada 2023/2024.

D’altra banda, el Sitges va ser ahir el protagonista del programa ‘La Frontal’, de la Federació Catalana de Futbol.

El presentador del programa, Carles Fité, va conversar amb Jordi Martínez, Àngel Calvo i Josep Serra, responsable de DiverSit, l’equip inclusiu per fomentar la mirada transversal del club.

PUBLICITAT

Més a Futbol