Search
Close this search box.

El Sitges fitxa el mitjapunta japonès Ryo Nishikawa, procedent del Gornal

Els d'Aiguadolç, contra el Martorelles en quarts de la Copa Catalunya Amateur

El Sitges continua donant forma a la plantilla del curs que ve. Aquest vespre ha anunciat el fitxatge del japonès Ryo Nishikawa, que arriba procedent del Gornal, equip també recentment ascendit a Primera Catalana.

Nishikawa és un mitjapunta esquerrà de 23 anys que ha d’aportar lucidesa als de Toni Salido a la zona de tres quarts.

En el darrer curs va jugar 27 partits amb el Gornal entre les dues fases de competició, amb 15 titularitats i un gol, segons dades de la Federació Catalana de Futbol.


D’altra banda, el Sitges coneix des d’avui el rival que tindrà en els quarts de final de la Copa Catalunya Amateur. Es tracta del Martorelles, que va ser campió al grup 9 de Tercera Catalana. Els del Vallès Occidental jugaran com a locals

La competició es reprendrà el cap de setmana del 19 i 20 d’agost . El sorteig ja ha definit el camí fins a la final, prevista pel cap de setmana del 2 i 3 de setembre.

Si el Sitges passés ronda, en semifinals s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria entre el Bellcaire 20212 i el Tossa. Per l’altra banda del quadre els duels de quarts de final són: Penya Barcelonista Anguera B-UE Sant Joan Montcada i Segur-Artesa Lleida.


Comparteix la notícia