El Sitges goleja (5-0) el Moja i manté la bona línia al capdavant de la taula

El Cubelles venç al camp de l'Espluguenc i la Penya Jove perd a casa

Edgar Doblas va fer un gol i va donar una assistència // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Sitges va golejar dissabte el Moja per 5-0 i manté la bona línia al capdavant de la taula al subgrup 3B de Segona Catalana.

Els de Toni Salido van fer un partit rodó. Al minut 14 Edgar Doblas va marcar l’1-0 i al minut 28 Pascua va fer el segon tot aprofitant una gran assistència del mateix Edgar Doblas.

Amb 0-0, el Moja havia fet lluir-se al porter Lucas.

El Sitges va completar la ‘maneta’ en la segona meitat amb un doblet de Geri i un altre gol de Pascua. Els d’Aiguadolç han sumat 16 dels últims 18 punts.

El Cubelles va jugar ahir i també va vèncer. Ho va fer per 2-3 al camp de l’Espluguenc.

Els de Capa van sortir en tromba. Tant és així que al minut 22, amb molta efectivitat, guanyaven per 0-3 amb dianes de Sola, Gabri i Adrià Robert.

De seguida, l’Espluguenc va fer l’1-3 i el matx es va obrir. Fins al descans, el Cubelles podia haver incrementat l’avantatge a còpia de contracops.

A la represa a penes no va passar res, cosa que ja anava bé als de Capa.

Un penal molt discutible convertit pels locals al minut 67 va posar picant a la recta final del matx. El Cubelles va saber patir per mantenir el 2-3 fins al final.

Els blaus, amb un partit pendent, es mantenen a dos punts del Sitges en la segona plaça.

El Cubelles celebra el triomf d’ahir // CF CUBELLES

La Penya Jove, amb moltes baixes, va perdre ahir per 2-5 contra el Santfeliuenc B. Un penal molt dubtós va permetre als visitants obrir la llauna al minut 18.

De seguida va tornar a marcar el Santfeliuenc B i Mesa va desaprofitar l’oportunitat de retallar diferències perquè no va poder transformar un penal.

A l’inici de la represa, els visitants van anotar el 0-3, però la Penya Jove va aixecar-se. El porter David Benito, de penal, va fer l’1-3 i Montesinos va mantenir esperances per als locals amb el 2-3.

Els intents de la Penya Jove per empatar no van fructificar. A última hora va encaixar dos gols més, que van certificar el 2-5 final.

A banda de la derrota, l’altra mala notícia la ser la lesió d’Erik Reyes, que debutava amb l’equip. El tècnic Zigor Bengoa busca reforços per continuar construint l’equip amb la temporada en marxa.