El Sitges guanya (1-3) el Santfeliuenc B i se situa líder amb l’empat del Cubelles a casa

Edgar Doblas i Geri (2) marquen les diferències per als d'Aiguadolç

L'onze inicial del Sitges al camp del Santfeliuenc B // UE SITGES

El Sitges va guanyar dissabte al camp del Santfeliuenc B per 1-3 i es va situar líder del subgrup B3 de Segona Catalana després que el Cubelles empatés a casa contra el Moja.

Els d’Aiguadolç van fer els deures amb un gol abans del descans i dos més a la represa. Tot i que el primer avís va ser del Santfeliuenc B, el Sitges va replicar amb una falta al pal d’Over i amb una ocasió de Geri.

Edgar Doblas va acabar obrint la llauna dos minuts del descans per als de Toni Salido, que van ampliar la renda amb una rematada en planxa de Geri al minut 61. Poc després, el mateix Geri va fer el 0-3 amb un altre golàs. El Santfeliuenc B va firmar la diana de l’honor al minut 90.

El Cubelles va empatar a un contra el Moja. Els del Penedès van encetar el marcador al minut 10 i Issey va respondre al 13. Ja no va haver-hi més gols.

Ara els de Capa són segons, amb un partit menys que el Sitges. Els d’Aiguadolç encara han de descansar

La Penya Jove, cuer, va perdre per 0-2 contra el Cabrils amb una diana en cada meitat.