El Sitges guanya l’Sporting Gavà per 2-1 i torna a ser líder en solitari

El Cubelles empata (2-2) a Vilafranca i l'Olivella perd (2-1) a Moja

L'onze inicial del Sitges d'ahir al Municipal d'Aiguadolç // UE SITGES

El Sitges torna a ser líder en solitari al grup 2 de Segona Catalana després de doblegar ahir un rocós Sporting Gavà per 2-1. El Marianao va ser golejat (5-1 al camp de l’Atlètic Prat Delta) i va deixar el cap de la taula.

Els d’Aiguadolç van haver de madurar molt el partit abans d’imposar-se.

De fet, al descans es va arribar amb empat a zero, a pesar que el Sitges va disposar de tres bones ocasions sense trobar la xarxa rival.

No va ser fins al minut 73 que els de Luri Sorroche van estrenar el resultat. Ho van aconseguir a través de Víctor Morillas.

No va trigar a empatar l’Sporting Gavà, però també de seguida va replicar Carlitos per atorgar els tres punts al Sitges amb el gol del triomf.

El Cubelles va empatar a dos, dissabte, al camp de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Els quatre gols es van marcar en la primera meitat.

Sola va avançar els de Vilagut al minut 10, però els locals van capgirar el marcador amb un gol de penal de Kevin al minut 21 i un en pròpia porta de Robert al 32. Poc després Issey va anotar el 2-2 final.

Els blaus transiten setens a la taula classificatòria havent descansat ja.

L’Olivella va perdre dissabte per 2-1 al camp del Moja. Javi Aroca va donar avantatge als vermells al minut 34, però Adrià va empatar al 44.

El matx va acabar caient del cantó dels locals amb un penal polèmic que Guti va transformar al minut 82.