El Sitges i el Cubelles empaten a un en un derbi d’alt voltatge a Aiguadolç

Els dos gols, abans del descans: Omar fa el 0-1 i Pascua, l'1-1

L'onze inicial del Sitges en el derbi d'ahir // UE SITGES

El Sitges i el Cubelles van empatar ahir a un al Municipal d’Aiguadolç en un derbi d’alt voltatge i atractiu per a l’espectador.

Les alternatives que va haver-hi sobre la gespa van certificar que els dos conjunts són dels més potents del subgrup 3B de Segona Catalana.

El derbi va arrencar igualat fins que al minut 12 Omar va estrenar el resultat per al Cubelles en rematar una centrada d’Adrià Robert, que s’havia internat per la banda esquerra.

Amb el 0-1, el Sitges va agafar la iniciativa, però no podia descuidar l’esquena pels contracops del Cubelles.

Pascua va liderar els moviments ofensius dels de Toni Salido. El davanter va avisar amb una rematada al travesser i va empatar en el descompte de la primera meitat.

A la represa, el Cubelles va gaudir de més arribades, però no a poder tornar a batre Lucas. El Sitges tampoc no va encertar amb els tres pals quan va amenaçar Revilla. L’1-1 del descans ja no es va modificar.

Els de Capa van acabar jugant amb 10 jugadors els últims 10 minuts per la segona groga a Max.

[su_box title=”La Penya Jove perd per 5-1 a Gavà”]La Penya Jove va perdre per 5-1 ahir al camp del Gavà. De poc els va servir als de Zigor posar-se per davant al minut tres amb un gol en pròpia porta dels locals. No va trigar a empatar Joel Paredes per al Gavà, que feia l’1-1 al minut 8. Amb l’empat va haver-hi arribades a les dues àrees. Va estar més encertat l’equip local amb dues dianes més abans del descans, obra de nou de Joel Paredes i de Ferran. A la represa, tot i que la Penya Jove no es va rendir, Gueri i altre cop un gran Joel Paredes van certificar el 5-1 final. // FOTO: HAVOK