El Sitges i el Cubelles guanyen i mantenen el pols al capdavant de la taula

Els de Toni Salido s'imposen a domicili i els de Capa, a casa

Els jugadors del Cubelles celebren el primer gol d'ahir // @RASPAVEINTIUNO

El Sitges i el Cubelles van guanyar ahir els seus respectius de la sisena jornada al subgrup B3 de Segona Catalana i mantenen el pols al capdavant de la taula.

El Sitges va vèncer al camp de l’Atlètic Vilafranca per 0-3 després de fer un bon partit.

César va estrenar el marcador al minut quatre i Javi Lara va ampliar la renda quan passaven dos minuts de la mitja hora.

La segona meitat va avançar amb el 0-2 fins al minut 93, quan Pascua va firmar el 0-3 definitiu.

El Cubelles, que té un partit menys, va imposar-se al Cabrils per 4-0.

Només va trigar tres minuts Sola a inaugurar el marcador per als de Capa, però no va ser fins als compassos finals quan els blaus van convertir el marcador en golejada.

Amb l’1-0, els visitants van tenir més la pilota. Els faltava generar bones ocasions i el Cubelles sortia amb perill al contracop.

En la segona meitat el matx es va trencar, amb arribades a les dues àrees i el gol podia haver caigut de qualsevol dels dos cantons.

Va acabar marcant el Cubelles al minut 85 a través de Ian Mateo i Issey va tancar un epíleg esplèndid del Cubelles amb un doblet en un tancar i obrir d’ulls.

La Penya Jove va tenir jornada de descans.