Search
Close this search box.

El Sitges ja té tancades 12 renovacions i treballa per fer nous fitxatges

El Cubelles també comença a donar forma a la plantilla

Toni Salido, entrenador del Sitges // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Sitges va per feina i ja té tancades 12 renovacions per a la temporada que ve. Carlitos, Lucas Cajes, Cubedo, Nito, Víctor Morillas, Álvaro Montesinos, César Gutiérrez, Sacris, Over, Geri, Dani Midgley i Roberto Angulo són els que, per ara, han donat el ‘sí’ a continuar al conjunt d’Aiguadolç.

“L’objectiu era mantenir el bloc i anem pel bon camí”, diu Toni Salido, tècnic del Sitges. “Estic content perquè aquests jugadors no han tingut dubtes. Creuen en el projecte. Creuen a tornar a intentar-ho”, continua.

Tot i que el Sitges estarà altre cop en la ‘pole position’ per buscar l’ascens a Primera Catalana, Salido prefereix ser prudent. “Sé que sona a tòpic, però jo vull anar partit a partit, pas a pas. Al desembre no es guanyen les lligues”, afirma.


Sobre la configuració de la plantilla, Salido indica que “volem fer un grup com més competitiu millor. A banda de les renovacions, la idea és fer un fitxatge per línia excepte en la porteria, que ja la tenim coberta”. Un dels noms que sona és Edgar Doblas, ja desvinculat del Vilanova.

D’altra banda, el Sitges informa que Martí Ferret, Frutos i Arnau Moya no continuaran la temporada vinent. Són les tres primeres baixes confirmades al conjunt d’Aiguadolç.

El Cubelles, rival del Sitges a Segona Catalana, també està començant a donar forma a la plantilla i ja ha anunciat la continuïtat de tres jugadors importants: Francesc Medina, Molina i Issey.

A més, ha fet pública la incorporació de Gabri Bernard, centrecampista de 19 anys, procedent de la Blanca Subur. El tècnic Capa i el club continuen treballant per definir el bloc per al nou curs.

[su_box title=”Quatre renovacions per a l’Olivella”]L’Olivella ja dissenya la plantilla per a Tercera Catalana. Amb Idris Dívols a la banqueta, el club ha fet oficial les renovacions de Víctor Olmedo, Àlex Rovira, Edgar Garcia i Marc Martínez. L’Olivella, a través d’Instragram i Facebook, presenta cada jugador com un heroi de Marvel en cerca de la revolució el curs vinent. Els vermells no han pogut evitar el descens aquesta temporada. [/su_box]

Comparteix la notícia