El Sitges millora de cara al gol i es posa líder superant (3-5) el Vista Alegre

El Cubelles guanya amb remuntada i la Penya Jove cau a casa

L'onze del Sitges d'ahir a Can Vinader // UE SITGES

El Sitges ja és líder del subgrup 3B de Segona Catalana després de guanyar ahir al camp del Vista Alegre per 3-5.

Els de Toni Salido van millorar en l’encert en els metres finals que els havia faltat en els tres primers partits i al minut nou ja guanyaven per 0-2 gràcies als gols de Jota i d’Over.

El Vista Alegre va buscar la rèplica amb tres ocasions, dues en una mateixa jugada, però Lucas va estar immens.

De seguida, va tornar a buscar la porteria local el Sitges amb opcions de Pascua, Jota i Edgar Doblas. La pilota no va entrar i al llindar del descans sí que va marcar el Vista Alegre a través del veterà Naoufal.

Per frenar el cop de l’1-2, què millor que marcar altra vegada encara abans del descans. El Sitges ho va aconseguir amb la firma d’Edgar Doblas.

El joc va continuar sent molt viu a la represa. Cristian Luque va fer el 2-3 al minut 61, però Sacris, a passada d’un genial Pascua, va tornar a incrementar l’avantatge del Sitges al minut 72.

El Vista Alegre va continuar fent la goma, com es diria en l’argot ciclista, anotant el 3-4 gràcies a Tudela a un quart d’hora del final. I en el descompte va arribar el 3-5 final, obra de Pascua amb un magnífic colpeig de falta directa.

Remuntada del Cubelles

El Cubelles també manté el bon to del principi de Lliga (dues victòries i un empat) i dissabte va vèncer el Sant Vicenç dels Horts per 2-3.

Els de Capa van haver de de remuntar un 0-2 advers després d’un doblet de Brian Santos als minuts 19 i 33.

Pol Gimeno va començar la reacció del Cubelles amb l’1-2 al minut 41 i Óscar Garcia va empatar dos minuts més tard.

L’equilibri en el marcador el va trencar Sola en els compassos finals del matx per desfermar l’eufòria al Pons i Ventura.

L’equip titular del Cubelles de dissabte // INSTAGRAM CF CUBELLES

Derrota de la Penya Jove

La Penya Jove va perdre per 2-3 ahir contra l’Espluguenc. El matx es va accelerar en els últims 20 minuts, quan van arribar els cinc gols.

Els visitants van aconseguir un parcial de 0-3 amb dianes d’Adrià Feliu, Álvar i Sierra als minuts 71, 74 i 77.

Raúl Mesa va retallar diferències de seguida i Adri Santana va certificar el 2-3 definitiu poc abans del xiulet final.