El Sitges, plagat de baixes i amb dos expulsats, pateix la tercera derrota seguida

El Cubelles respira tot guanyant el Sant Andreu de la Barca

L'onze titular del Sitges al camp del Terlenka // UE SITGES

Tercera derrota seguida del Sitges. Els d’Aiguadolç continuen encallats i dissabte van perdre per 4-2 al camp del Terlenka Barcelonista.

Les baixes –no hi eren ni Nito, ni Cajes, ni Carlitos, ni, Cubedo ni Martí– van condicionar l’onze sitgetà, castigat, a més, amb dues expulsions.

Se les prometien felices els de Luri Sorroche quan van avançar-se al minut quatre a través de César.

El partit es va començar a torçar per al Sitges al minut 14, quan Over va haver de deixar el rectangle de joc amb targeta vermella. Els locals van empatar poc abans del descans.

A la represa Sacris va tornar a avançar el Sitges i el Terlenka va replicar altre cop amb el 2-2.

Els d’Aiguadolç es van quedar amb nou per la segona groga a Montesinos al minut 75 per una falta que va suposar el 3-2 dels locals. Al minut 94 va arribar el 4-3 del conjunt pratenc.

El Sitges es manté segon al grup 2 de Segona Catalana, a tres punts del líder San Mauro, que va descansar i té un partit menys.

El Cubelles, ara desè, va agafar aire dissabte tot imposant-se al Sant Andreu de la Barca per 5-3. Issey (3) i Sola (2) van fer els gols del triomf dels de Xavi Vilagut en un final de partit boig. L’Olivella-Òdena es va ajornar.