Search
Close this search box.

El Sitges planifica la pretemporada pendent de la Copa Catalunya Amateur

Els d'Aiguadolç tornaran a la feina el 7 d'agost

Javi Lara, jugador del Sitges, en la pretemporada passada // G.M.CH.


El Sitges comença la pretemporada el 7 d’agost amb la Copa Catalunya Amateur com a gran al·licient. La preparació dels Toni Salido estarà condicionada pel resultat que obtinguin el dia 20 d’agost, com a visitants, al camp del Martorelles en el quarts de final de la competició.

En cas de passar ronda, els d’Aiguadolç jugarien les semifinals el 26 d’agost. La final està programada per al diumenge 3 de setembre.

Mentrestant, el club ha tancat alguns amistosos. El primer està previst per al 19 d’agost, quan el Sitges rebrà el Gavà en el tradicional Memorial Jaume Serra.

En cas de no superar els quarts de final de Copa Catalunya, l’equip blanc-i-blau disputaria un altre amistós contra el Terlenka el diumenge dia 27 d’agost. També està confirmat un compromís el 7 de setembre contra el Ribes al Municipal d’Aiguadolç.

Ara per ara, l’últim amistós que disputaran els homes de Toni Salido serà el diumenge dia 10 de setembre al camp del Viladecans, de Lliga Elit. El Sitges començarà la Lliga el 16 de setembre a l’Aiguadolç contra l’Atlètic Vilafranca.

Comparteix la notícia