El Sitges reprèn la Lliga amb una golejada (5-1) sobre la Fundació Atlètic Vilafranca

Carlitos lidera els d'Aiguadolç amb dos gols i un partidàs

El Sitges va celebrar fins a cinc gols ahir // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

El Sitges va reprendre ahir la Lliga amb una golejada per 5-1 contra la Fundació Atlètic Vilafranca.

Víctor Morillas va inaugurar el marcador al minut 11 en rematar amb el cap un córner botat per Carlitos al primer pal. La societat entre aquests dos jugadors continua donant rèdit als d’Aiguadolç.

Dos gols anul·lats al mateix Carlitos van evitar que el 2-0 pugés al marcador i els visitants van buscar la rèplica amb una ocasió que no va fructificar.

A quatre minuts del descans, Carlitos, superant el porter per dalt des d’una mica més enllà de la frontal de l’àrea, sí que va comptar amb el vistiplau de l’àrbitre per eixamplar la renda i corroborar que amb el canvi d’any continua sent determinant per al Sitges. El davanter va fer un partidàs.

A la represa, Geri va transformar un penal forçat per Carlitos per anotar el 3-0. Era el minut 61.

Va retallar diferències el visitant Jan, però de seguida va aparèixer Sacris per marcar el 4-1.

En el descompte, Carlitos va posar el colofó al bon partit dels de Luri Sorroche amb el 5-1 definitiu. Era el seu vuitè gol en la Lliga.

El Sitges continua al capdavant del grup 2 de Segona Catalana. Els d’Aiguadolç tenen un partit pendent contra el Sant Quirze. Està previst per al 26 de gener vinent.