El Sitges s’apunta la victòria en el primer Memorial Jaume Serra i Ribes

Els d'Aiguadolç superen el Club Poliesportiu Sarrià per 2-1

L'onze titular del Sitges d'ahir // UE SITGES

El Sitges va apuntar-se ahir la victòria en el primer Memorial Jaume Serra i Ribes, que serà el partit de Festa Major del club des d’aquest 2022.

Els d’Aiguadolç van imposar-se al Club Poliesportiu Sarrià, de Primera Catalana, per 2-1 amb gols de Carlitos i Martí Mañé.

El partit va ser un bon test per al Sitges per la predisposició del rival a tenir la pilota. Va treballar bé en defensa el conjunt de Toni Salido, que també va tenir bones estones amb el cuir.

Al minut 17 Lucas Cajes va lluir-se en la primera gran ocasió del partit. El Sitges va respondre amb una opció de Víctor Morillas i un travesser d’Edgar Doblas.

Va tornar-ho a provar el Sarrià poc després i al minut 42 va arribar l’1-0, obra de Carlitos, que va rebre una passada a l’espai i va driblar el porter abans de marcar.

A la represa va continuar la igualtat. L’exigència física va ser màxima per al Sitges. El Sarrià va empatar de penal al minut 66 a través de Víctor i Martí Mañé, també des dels 11 metres, va donar el triomf als d’Aiguadolç al minut 81.