Segueix-nos

Futbol

El Sitges s’assegura els gols d’Alejandro Pascua una temporada més

Ha estat el màxim realitzador de l’equip en l’últim curs, junt amb Doblas

Pascua celebra un gol en la darrera campanya // G.M.CH.

Alejandro Pascua continuarà vestint la samarreta del Sitges la temporada que ve. Peça clau dels de Toni Salido en l’ascens i jugador cobdiciat en el mercat futbolístic comarcal, el davanter no es bellugarà del Municipal d’Aiguadolç.

Ahir a la nit el club en va fer oficial la renovació a través de les xarxes socials.

L’estiu passat, Pascua va decidir deixar el Vilanova per anar al Sitges, malgrat jugar en una categoria inferior. L’engrescava l’opció de buscar l’ascens. I ell va contribuir a l’èxit amb 15 gols, nou en la primera fase i sis en la segona.
Pascua va ser el màxim realitzador de l’equip en aquesta darrera campanya juntament amb Edgar Doblas, que també ha renovat. Tots dos ja havien coincidit al Vilanova.

D’aquesta manera el Sitges continua posant fil a l’agulla, a la plantilla de la temporada que ve. A banda de Pascua i d’Edgar Doblas ja han renovat Geri, Rovira, Javi Lara, Jota, Montesinos, Josele, Martí, Sacris, Lucas Cajes i Over.

De moment, l’única alta dels d’Aiguadolç és la del migcampista Carlos Martínez (Martinenc) i ja hi ha tres baixes confirmades: Dani Migdley, Nito i Musa.

Frutos (Vilanova), al Vilafranca
El migcampista Àlex Frutos va ser presentat ahir com a nou jugador del Vilafranca. Com ja va informar elPrimer.cat dissabte, Frutos havia decidit deixar el Vilanova per l’opció de fer el salt a Tercera. El donarà a la capital de l’Alt Penedès amb Santi Triguero i Gerard Boira com a entrenadors. El Prat també s’havia interessat a aconseguir els serveis del jugador.
PUBLICITAT

Més a Futbol