El Sitges s’imposa al Cubelles per 3-1 en un derbi equilibrat que es resol a última hora

Lucas Cajes para un penal que hauria estat el 2-2 visitant al minut 87

Lucas Cajes celebra l'aturada del penal que va xutar el Cubelles per empatar a dos // G.M.CH.

Derbi intens i equilibart ahir al Municipal d’Aiguadolç entre dos aspirants a l’ascens a Primera Catalana. El Sitges es va acabar imposant al Cubelles per 3-1 en un final boig, amb un penal en cada àrea.

Va arrencar millor el Cubelles, que va avisar amb dues rematades d’Omar. En la segona, el tir va sortir fregant el pal de Lucas Cajes després d’una passada de Guillem Micó enrere.

El Sitges va anar entonant-se a poc a poc i va estrenar el marcador al minut 24, quan Pascua va tirar una diagonal per rebre un enviament llarg a l’àrea i batre Revilla. L’extrem sitgetà va sorprendre la defensa del Cubelles entrant des de darrere per l’eix de l’atac.

Pascua celebra l’1-0 // G.M.CH.

Tot i l’1-0, hi havia molta igualtat i a les acaballes del primer temps Lucas Cajes es va lluir en un cop de cap de Max.

A diferència de la primera part, en el retorn dels vestidors va estar millor el Sitges, sobretot a partir de les prestacions d’Edgar Doblas. Primer va habilitar Jota, que va veure com el lateral Iloie li treia el gol sota pals.

Tot seguit, Doblas va ser de nou protagonista tot obligant el porter Revilla a rebutjar un xut seu amb els peus i de seguida altre cop Doblas va fer d’assistent. El receptor va ser Geri, que no va poder marcar en l’un contra un amb Revilla.

Valero festeja l’1-1 del Cubelles // G.M.CH.

La resposta del Cubelles va ser l’1-1, obra d’Iván Valero, que va caçar la pilota a l’àrea per enviar-la al fons de la porteria al minut 62.

Els de Capa creaven més perill quan elaboraven que quan jugaven directe per les bones prestacions de Gerard Rovira i de Cols, inexpugnables en les pilotades frontals. Adri Robert agitava el joc del Cubelles pel cantó esquerre.

El partit era vibrant. Cap dels dos equips s’arronsava. El nombrós públic present a Aiguadolç estava a l’expectativa.

Adri Robert prova la centrada davant Rovira // G.M.CH.

El derbi es va acabar decidint en uns últims 10 minuts frenètics. L’experimentat Josele havia entrat de refresc per desencallar el derbi a favor del Sitges i va fer la seva funció a la perfecció.

Al minut 82 va posar el cos amb possible falta sobre el seu marcador per quedar-se la pilota i fer la passada del 2-1, obra de Pascua. I en la següent jugada va estar a punt de fer el tercer, però Valldosera ho va evitar sota pals.

Les protestes del Cubelles en el segon gol del Sitges van traslladar-se al conjunt d’Aiguadolç quan Sola va caure a l’àrea en presència de Sacris al minut 86. El penal va ser polèmic. Els locals entenien que el jugador blau s’havia deixat caure.

Jota avança en presència d’Iloie // G.M.CH.

En l’execució de la pena màxima Lucas Cajes va endevinar la direcció del xut d’Adri Robert per evitar el 2-2.

Amb el partit boig, un penal a l’altra àrea forçat en la jugada següent per Víctor Morillas va permetre a l’extrem certificar el 3-1 amb un xut sec. Era el minut 88.

Del possible 2-2 es va passar a la sentència del Sitges, que continua comandant el grup 3 d’ascens. El Cubelles és tercer.

[su_box title=”Derrota de la Penya Jove contra el Marianao”]La Penya Jove, que lluita per evitar el descens a Tercera Catalana, també va jugar ahir i va perdre per 1-2 contra el Marianao Poblet. Els de Zigor Bengoa van avançar-se mitjançant Jordi Montesinos al minut 29. Ara bé, els locals van empatar poc abans del descans a través de Cabezas i van fer el gol del triomf al minut 69 mitjançant Zhou. L’equip roquetenc continua cuer del seu grup de permanència.[/su_box]