El Sitges suma una nova decepció amb un empat contra el San Mauro a casa

El Cubelles venç l'Òdena (1-2) i l'Olivella perd contra el Prat B (1-3)

El Sitges no va poder derrotar el San Mauro a l'Aiguadolç // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGES VILANOVA

Nova decepció del Sitges, que ahir va empatar a dos contra el San Mauro. Els d’Aiguadolç, quarts, van perdre l’oportunitat de retallar punts a un rival directe per pujar i tenen l’ascens molt complicat.

Va arrencar bé l’equip de Luri Sorroche, amb arribades de Cubedo, Martí, Arnau i Frutos. Fins i tot, van disposar un penal, però Carlitos no va poder transformar-lo i el San Mauro va marcar el 0-1 al minut 37 gràcies a Navarro.

La reacció del Sitges va arribar després del descans. Martí, de cap, va empatar al minut 51 i Arnau va marcar el 2-1 al minut 72 amb molta fe. Tanmateix, de seguida va tornar a marcar el San Mauro per certificar el 2-2 final gràcies a Eric.

El Cubelles, novè, va encadenar el segon triomf amb un 1-2 al camp del cuer Òdena. Sola i Issey van capgirar un gol inicial dels locals.

L’Olivella, dotzè, va perdre per 1-3 contra l’intractable líder Prat B, que acumulat set victòries seguides. Marc Garcia va fer l’únic gol dels vermells.