El Sitges supera el Marianao (1-2) i agafa una renda de quatre punts com a líder

Carlitos i Geri, golejadors dels d'Aiguadolç

L'onze inicial del Sitges al camp del Marianao // UE SITGES

El Sitges ja té un avantatge de quatre punts al capdavant del grup 2 de Segona Catalana després de la jornada d’aquest darrer cap de setmana.

Els d’Aiguadolç van fer els deures dissabte tot guanyant per 1-2 al camp del Marianao Poblet, rival directe de la zona alta.

Els locals van marcar primer. Ho van aconseguir al minut 12 a través de Sergio Vacas. Tanmateix, el Sitges no es va arronsar.

Tot al contrari. Dos gols anul·lats a Carlitos i ocasions de Geri i de Víctor Morillas van ser la rèplica dels de Luri Sorroche, que van tenir premi al minut 41 amb l’1-1, obra de Carlitos, que continua en ratxa. El davanter va rematar en dos temps una centrada des de la dreta.

El Sitges va continuar insistint a la represa per arrodonir un partit molt seriós. Un gol anul·lat al Marianao va posar-lo en alerta. Finalment, al minut 82 Geri, molt oportú, va fer bo un contracop amb protagonisme de Carlitos i Víctor Morillas per anotar l’1-2 final.

El Cubelles, per la seva part, va empatar sense gols a casa, també dissabte, contra l’Atlètic Prat Delta. L’Olivella va tenir jornada de descans. Diumenge que ve (12.15 h) destaca un Sitges-Cubelles al Municipal d’Aiguadolç.