El Sitges supera el Moja de Manel Rodríguez per 4-3 en un matx trepidant

Un gol en l'afegit condemna l'Olivella al camp de l'Atlètic Prat Delta

L'onze inicial d'ahir del Sitges // UE SITGES

Segona victòria en dos partits de Lliga per al Sitges al grup 2 de Segona Catalana. Els de Luri Sorroche van guanyar ahir el Moja per 4-3 en un partit trepidant que va significar el retorn a l’Aiguadolç de Manel Rodríguez, en aquesta ocasió com a tècnic visitant.

Víctor Morillas va avançar el Sitges amb un xut col·locat des de dins l’àrea al minut 25 i Álvaro Montesinos, de cap en un córner, va ampliar la renda al llindar del descans.

La reacció del Moja va arribar al començament del segon temps amb dos gols pràcticament seguits als minuts 49 i 55.

Es va refer el Sitges i es va tornar a avançar al minut 63 amb un altre gol d’Álvaro Montesinos, que va rematar una passada de Frutos per posar el llaç a un contracop. Poc després, Dani Midgley va fer el 4-2 amb un golàs després d’una gran jugada de Víctor Morillas.

El Moja va posar picant al partit al minut 80 amb el 4-3 i el Sitges va haver de tragar saliva en el llarg afegit abans de poder celebrar la victòria.

L’Olivella mereix més

L’Olivella va perdre dissabte al camp de l’Atlètic Prat Delta per 2-1. Les bones intervencions del porter local van impedir que els de Rafa Porras aconseguissin un millor resultat.

Va fer un bon primer temps l’Olivella, però va haver de sobreposar-se a un gol matiner del Prat Delta. Just abans del descans va tenir recompensa l’equip vermell amb l’1-1, obra d’Edgar Garcia des del punt de penal.

En la segona meitat els locals van guanyar terreny amb un joc directe i es van acabar imposant amb un gol en el descompte.

El Cubelles va descansar. En la propera jornada destaca el derbi entre l’Olivella i el Sitges a la Crivellera.