Segueix-nos

Futbol

El Sitges té a punt una exposició fotogràfica dels seus 75 anys d’història

S’inaugura aquest dissabte a l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Jordi Fuster i Jordi Martínez ultimaven ahir la mostra // G.M.CH.

El Sitges no volia tancar els actes de celebració del 75 aniversari sense oblidar les persones que han fet possible la història del club.

Aquest cap de setmana s’estrena a una exposició fotogràfica amb instantànies dels equips del club des de la seva fundació, l’any 1946 fruit de la fusió de l’Atlètic Club Maricel i el Club Deportivo Sitges, fins a l’actualitat.

La mostra es podrà veure a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, al número 9 del carrer d’en Bosc de la vila. La inauguració és aquest dissabte, a les set de la tarda.

L’exposició estarà oberta fins al 23 d’octubre els divendres, de les 18.00 a les 20.00 h; els dissabtes, de les 12.00 a les 14.00 h i de les 18.00 a les 20.00 h, i els diumenges, de les 12.00 a les 14.00 h.
Ahir a la tarda, dues de les persones que l’han fet possible, Jordi Martínez, president del Sitges, i Jordi Fuster, col·laborador de la junta directiva, estaven ultimant els preparatius de la mostra.

Completa el trident organitzador Jordi Piqué, membre de la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans.

“La nostra intenció ha estat encabir en 107 fotografies moltes de les persones que han format part de la història del Sitges”, afirma el president Jordi Martínez.

Des de la instantània de l’equip del Sitges que va inaugurar el camp d’Aiguadolç el 25 d’agost de 1946 fins a les dels últims anys, les fotos segueixen un ordre cronològic.

Jordi Fuster, fill de Pere Fuster, massatgista del Sitges en la temporada 51/52, també està preparant un llibre sobre la història del futbol sitgetà.

L’exposició s’hauria d’haver inaugurat el 2021, coincidint amb les dates del 75è aniversari del Sitges, però la pandèmia ho va impedir.


Un dels onzes del Sitges de Creixell del curs 97/98 // CASAS

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol