El Surtidor Samà derrota (49-40) el Jet Odontomed amb un gran tercer quart

Les vermelles encadenen el segon triomf en dues jornades

Júlia Bartlett, amb la pilota, al costat d'una jugadora del Jet Odontomed // CB SAMÀ

El Surtidor Bàsquet Samà va marcar les diferències en el tercer quart per sumar la segona victòria en els dos primers partits al grup 3 de Primera Catalana. Les vermelles es van imposar dissabte a Jet Odontomed de Terrassa per 49-40.

Els dos primers períodes van ser molt equilibrats. No van acabar d’afinar en els llançaments cap dels dos equips. Primava la intensitat per sobre de l’encert. Al descans dominava el Samà de dos punts: 24-22.

Va ser després del descans quan les de Rubén Tenor van trencar el matx amb un parcial de 13-6 en el tercer quart. El tècnic samista va apostar per un equip ‘petit’ que saber com desarborar el Jet Odontomed.

El Samà ja no va prémer el fre i va saber administrar la diferència adquirida per segellar el 49-40 final. Júlia Bartlett, amb 10 punts, va ser la màxima anotadora de les vermelles.

En la tercera jornada el Samà visita el San Nicolau. El partit serà diumenge, a partir de les sis de la tarda. Les vermelles, colíders juntament amb el Volvo CBT, a allargar la ratxa.

El San Nicolau rebrà les de la capital del Garraf amb un balanç d’un triomf i d’una derrota.