El Surtidor Samà es confirma com a líder amb un triomf sobre el segon

Les vermelles guanyen el Petropinto ASFE per 62-57

Les samistes van sumar un triomf molt important // CB SAMÀ

El Surtidor Samà continua ferm al capdavant de la taula al grup 3 de Primera Catalana després de derrotar, dissabte passat, el Petropinto ASFE, segon a la taula, per 62-57.

Venien de perdre a Olesa les vermelles i van agrair l’escalf del pavelló Isaac Gálvez per tornar a guanyar en un partit de gran importància.

Tanmateix, l’inici del partit no va ser l’esperat per a les de la capital del Garraf. El Petropinto va marcar el ritme del joc en el primer quart i al minut 10 guanyava d’un punt (13-14).

Li costava córrer al Samà, però va acabar replicant per arribar al descans amb un 31-29 a favor seu després de dos triples seguits de Vinyet Garcia.

En el tercer quart va continuar per davant l’equip vilanoví a partir d’una bona defensa.

Quan el Petripinto va tornar a ensenyar les dents, una estel·lar Laura Mateos i els tirs lliures en l’últim minut van servir per posar la rúbrica al triomf de les de Rubén Tenor.