El Surtidor Samà pica pedra per desfer-se del Sant Nicolau (56-54)

Les vermelles reaccionen després del descans

El Surtidor Samà va obtenir un triomf molt treballat // CB SAMÀ

El Frankfurt El Surtidor Samà va picar pedra dissabte passat per guanyar el Sant Nicolau per 56-54. Les vermelles continuen liderant la taula al grup 3 de Primera Catalana, ara amb 12 triomfs i una sola derrota.

No van arrencar bé les de Rubén Tenor, que d’entrada es van trobar un rival molt concentrat. Va tirar de solidesa en defensa el Sant Nicolau per apuntar-se el primer quart (10-15).

En el segon període hi va haver equilibri (12-12), però els cinc punts de renda que el Sant Nicolau havia agafat en el primer quart va deixar un 22-27 per a les sabadellenques al descans.

La reacció del Samà va arribar després de la mitja part. Les vermelles van atacar amb més serenitat i van trobar el camí de la cistella des de la línia de tres punts. També van millorar en defensa.

El resultat va ser un parcial de 23-16 per a un 45-43 en el global del matx. En l’últim quart va continuar la igualtat.

El Samà va saber fer front a l’encert de les visitants en els darrers minuts per adjudicar-se el triomf pel 56-54 final. Laura Mateos, amb 11 punts, quatre rebots i dos taps per a una valoració de 14, va ser la millor jugadora de les samistes.