El Surtidor Samà suma dues victòries i està a un pas d’assegurar-se el 1r lloc

Les vermelles superen el Morell i el CN Sabadell

El Surtidor Samà continua líder // CB SAMÀ

Doble triomf del Frankfurt El Surtidor, que dissabte i diumenge va imposar-se al Morell (75-49) i al Club Natació Sabadell (72-54). Les vermelles continuen al capdavant del grup 3 de Primera Catalana.

En el partit contra el Morell, pertanyent a la jornada 12, el Samà va anar de menys a més i després de perdre el primer quart (13-15) va donar un cop sobre la taula en el segon amb un parcial de 17-6.

La tendència del matx ja no va canviar fins al final, amb les de Rubén Tenor portant la batuta a partir d’una bona defensa i d’atacs llargs.

En el duel contra el CN Sabadell, el Samà va dominar el primer quart amb un parcial de 18-5. Les visitants van reaccionar en el segon període (18-19), però després del descans va tornar a emergir una millor versió del conjunt vermell (24-17).

Tot i que les forces es van tornar a equilibrar en el darrer període, el triomf del Samà no va perillar. Al final, 72-54.

Si les de Tenor guanyen dissabte (19.45 h) el Castelldefels seran matemàticament campiones de la primera fase de la lliga a falta del darrer partit.