El Surtidor Samà, tot i estar irregular, supera el Museu del Còmic Castelldefels

Les vermelles s'imposen per 39-51 i sumen el novè triomf

Marina Pérez, en una imatge d'arxiu // CB SAMÀ

El Frankfurt El Surtidor Samà va imposar-se diumenge a la pista del Museu del Còmic Castelldefels per 39-51. Les de la capital del Garraf continuen fermes al capdamunt de la taula al grup 3 de Primera Catalana.

El Samà va fer un partir amb alts i baixos i es va veure sorprès per les locals en l’arrencada. El Castelldefels va tancar el primer quart quatre punts per davant, 17-13.

La decoració va canviar per complet en el segon període, quan les de Rubén Tenor van donar un cop damunt la taula i van firmar un contundent parcial d’1-25 per situar un 18-28 al descans.

Va buscar la rèplica el Castelldefels després de la mitja part aprofitant que el Samà es va estancar en atac. El resultat va ser un parcial de 10-9 per a les locals.

En l’últim període va tornar a agafar la iniciativa el Samà fins a segellar el 39-51 definitiu, la novena victòria en 10 jornades del conjunt vermell.

Marina Pérez va destacar en l’equip vilanoví amb nou punts, vuit rebots i dues recuperacions en 27 minuts per a una valoració de 14.