Search
Close this search box.

El tècnic Agus Isabel deixa el Vilanova després de cinc temporades

El club informa de la decisió del míster de no renovar

Agus Isabel, en el partit de diumenge passat // G.M.CH.

Agus Isabel no continuarà a la banqueta del Vilanova la temporada que ve. El club ha fet pública aquest matí a través de les xarxes socials la decisió del tècnic de no renovar.

Agus deixa el càrrec després de cinc temporades, les cinc que duia el president Xavier Laffitte al capdavant del club.

La setmana passada el mateix entrenador va dir a elPrimer.cat que havia tingut els primers contactes amb Laffitte per tractar la renovació. Finalment, aquesta no s’ha produït.

Fa un any va haver-hi una trencadissa entre tots dos arran d’una tensa trobada posterior al partit de la penúltima jornada. Aleshores van acabar apropant postures i Agus i el seu cos tècnic, que s’havien considerat destituïts, van continuar.


Aquest cop es trenca de manera definitiva el binomi LaffitteAgus per la decisió del míster de no continuar.

Al president li queda un any de mandat i ara haurà de contractar un altre entrenador.

Agus va agafar el Vilanova el curs 2017/2018 a Segona Catalana i va conduir-lo fins a l’ascens. En les quatre campanyes següents l’ha consolidat a Primera Catalana quedant setè, desè, segon i cinquè.

Des que s’ha conegut la notícia, elPrimer.cat ha intentat posar-se en contacte amb Agus Isabel sense haver pogut encara parlar amb ell.

Ahir ja es va conèixer l’adeu de Dani Cardeñoso, preparador físic del Vilanova i un dels ajudants d’Agus durant quatre anys. El mateix Cardeñoso va anunciar-ho al seu perfil d’Instagram.


Comparteix la notícia