Segueix-nos

Hoquei patins

"El tècnic m'ha faltat al respecte i així vaig dir que no continuava"

David París, màxim golejador del Patí, s’absenta dels entrenaments

David París, amb la bola en el partit contra el Barça B // @HOCKEY_GRAFIAS

Els últims entrenaments del Patí Vilanova han tingut una baixa significativa, la del reusenc David París, màxim golejador de l’equip amb 10 dianes. Al jugador no li agrada el tracte que el nou entrenador, Jofre Vilà, li ha dispensat des de la seva arribada.

“El tècnic m’ha faltat al respecte i així vaig dir que no continuava. Ho vaig comunicar a un component de la junta i estic a l’espera de poder parlar-ho amb el club”, afirma.

David París lamenta la poca empatia del míster. “Em va dir que si no millorava la forma física, no jugaria, quan amb Jordi Esteva havia tingut molts minuts i els aguantava. El to que usa és desagradable. Un altre dia es va enganxar amb un company i s’han anat produint situacions que em van anar cremant. Em sap greu per l’equip, però vaig prendre la decisió de plantar-me”, assenyala.

Segons David París, “només arribar, el tècnic va determinar que entrenaríem quatre dies en comptes de tres. Vam intentar dialogar per fer-lo variar de parer donades les nostres obligacions laborals i altres qüestions personals, però res. Jo li vaig dir que per la meva feina algun dia se’m podria complicar venir a algun entrenament. La resposta va ser que aleshores no li demanés minuts. En definitiva, el tracte crec que no és l’adequat. En aquest equip no cobra ningú i no estaria malament que el tècnic tingués més mà esquerra”.

El malestar dins del vestidor no és només de David París. Segons ha pogut saber elPrimer.cat, altres jugadors també estan descontents amb el tarannà de l’entrenador.

A banda de David París, tampoc no s’està entrenant Nacho Garrido, el segon màxim realitzador de la plantilla. El seu cas es deu a assumptes familiars. De moment, ha deixat l’hoquei en un segon terme.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins