El tècnic Walter Lamy decideix deixar la banqueta de l’Atlètic Vilanova

Derrota dels blanc-i-blaus, triomf del Ribes i empat del Sitges B

Walter Lamy ha deixat l'Atlètic Vilanova // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

Walter Lamy ha deixat la banqueta de l’Atlètic Vilanova. La decisió és personal del tècnic. La va avançar ahir a la nit al programa ‘Darrer Minut’, de Canal Blau FM. Avui l’ha confirmat el club.

“No em veig identificat amb l’equip. No té coses meves. Quan succeeix això has de fer un pas al costat pel bé del club”, va manifestar el tècnic a la ràdio municipal de Vilanova i la Geltrú a la vegada que va elogiar la tasca dels dirigents de l’entitat.

Lamy va admetre que la gota que va fer vessar el vas va ser la derrota que l’Atlètic Vilanova va encaixar dissabte al camp del Montbui per 1-0.

Un gol al minut 49 va tombar l’equip de la capital del Garraf, que no va poder replicar contra un rival ordenat al darrere. La marxa de Lamy es produeix amb l’equip en la vuitena plaça.

El Ribes, segon classificat, es va retrobar amb la victòria dissabte amb un 2-1 sobre el FC Les Cabanyes. Rubén Günter i Rubén Peña van fer els dos gols del triomf.

La Penya Jove, líder, va descansar i el Sitges B, quart a la taula, va empatar dissabte a tres al camp de La Múnia amb gols de Jean Marco, Pau Junyent i Max Gili.