Search
Close this search box.
, ,

El Tejados de la Rubia, líder de la Divisió d’Honor coincidint amb l’aturada nadalenca

Els grocs superen l'AFS Vila de Sitges en un duel directe pel primer lloc

El Tejados de la Rubia ha acabat l'any com a líder d'Honor // ARXIU


El Tejados de la Rubia va arribar al parèntesi nadalenc en la Lliga de Futbol Casernes Vilanova com a líder de la Divisió d’Honor. En la darrera jornada de 2023, els grocs van imposar-se a l’AFS Vila de Sitges per 6-3 en un duel directe per la primera plaça. Els gols del triomf se’ls van repartir David Martínez (2), Adil i Sergio Ximénez (2).

L’Andamial, tercer, va derrotar el cuer Premià Assessors per 4-6 amb dianes de Javi Ortiz, Gerard Bernal, Sergio Pueyo, Miguel Fernández, Francesc Medina i Enrique Alejaldre. També va vèncer l’Infinity, quart a la taula, que es va imposar al Finques Rius per 2-7 gràcies als gols d’Alexis Gálvez, Gerard Almela, Abdess Guidirne (2), Miguel Ángel Segura, Xavier Picó i Jaime Casas.

A Preferent, el líder Leones de Montepinar va tancar l’any tot imposant-se a la Xavineta per 4-2. Jon Rozenski, Javi Romero (2) i Jordi Capdet van marcar les diferències amb els gols de la victòria.

El Damage Inkorporated s’ha situat segon després de guanyar el Fisiolab per 5-0 amb dianes de Sergio Azabal (3), Marc Alonso i Daniel Jiménez i d’aprofitar l’empat a tres entre l’Arzua Estilistes i el Finestec.

A Primera Divisió, nova victòria de l’intractable líder Fusteria Álvaro-ASR Reformas, que ho ha guanyat tot. Aquest cop es va desfer del FS Garbí-Vida Festival per 5-2 amb Ferran Valenciano, autor d’un hat-trick, com a figura.

Comparteix la notícia