El Tenerife acaba amb el somni de Miquel Salvó i del Burgos en la Copa del Rei

El vilanoví anota 10 punts en el 87-76 final de l'equip tinerfeny

Salvó, en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada // BORJA B. HOJAS

El Lenovo Tenerife va acabar ahir a la tarda amb el somni del vilanoví Miquel Salvó i de l’Hereda San Pablo Burgos en la Copa del Rei. L’equip castellà va perdre per 87-76 en el primer partit de quarts de final.

Els triples i una major continuïtat en el joc van ser les claus del triomf del Tenerife.

Miquel Salvó va ser qui va anotar la primera cistella d’aquesta Copa amb un tir de tres des d’una cantonada. De fet, va tenir una bona posada escena el San Pablo Burgos, però va replicar el Tenerife a partir de Sasu Salin, Tyler Canavaugh i Emir Sulejamanovic.

L’equip tinerfeny va endur-se el primer quart (25-17) i va seguir manant a còpia de triples i d’una millor estadística en el rebot per marxar al descans amb un 51-42 a favor seu.

El San Pablo Burgos va buscar la reacció en la segona meitat i van arribar a situar-se dos punts per sota del Tenerife. Ara bé, un parcial de 14-0 va acabar amb la revifada de Salvó i dels seus companys. El Tenerife ja no va perdre el control del matx fins al 87-76.

Miquel Salvó va jugar 16 minuts i mig. Havia format part del quintet inicial de Peñarroya i va anotar 10 punts. Tant per al vilanoví com per al San Pablo Burgos aquesta va ser la primera participació en la Copa.