Search
Close this search box.
,

El toc de queda i la mobilitat dels divendres, un hàndicap per als entrenaments

Les Federacions de Bàsquet i Patinatge reclamen canvis
LUIS FERNANDEZ

El CB Samà femení, un dels equips que s'ha hagut d'adaptar a les restriccions // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El toc de queda i la limitació de la mobilitat a partir de les sis del matí dels divendres són un hàndicap de cara als entrenaments de molts equips garrafencs i catalans en el primer tram de desescalada plantejat des de dilluns passat per la Generalitat. En aquest sentit, el teixit esportiu reivindica canvis en les mesures establertes per fer més fàcil l’assistència de les jugadores i jugadors a les sessions preparatòries.

La Federació Catalana de Bàsquet va sol·licitar ahir a les conselleries de Salut i de Presidència que es plantegin dues excepcions a les restriccions establertes: que els federats i les federades en competicions d’àmbit català puguin fer entrenaments durant els dies de restricció de mobilitat de cap de setmana (divendres, dissabtes o diumenges), o en darrer cas i, prioritàriament, els divendres. I que els horaris de tancament de les instal·lacions esportives i la finalització dels entrenamenta es fixin a les 23.00 h, i no a les 21.00 h com està actualment establert.

També ahir es va manifestar de la mateixa manera la Federació Catalana de Patinatge, que reclama que s’allargui el tancament de les instal·lacions fins a les 23.00 hores, una solució per als entrenaments dels divendres i la represa de les competicions en el Tram 2.

El Consell Director de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) ja havia mogut fitxa en el mateix sentit dilluns tot dirigint-se als departaments de Salut i d’Interior de la Generalitat.

Comparteix la notícia