Search
Close this search box.

El Torneig Internacional Pasífae, la posada en escena dels equips del Patí Vilanova

La cita, de l'1 al 3 de setembre al pavelló de Les Casernes

L'hoquei base, com és habitual, tindrà protagonisme en el torneig // CPV


El Club Patí Vilanova té la maquinària en marxa per a la sisena edició del Torneig Internacional Pasífae, que es disputarà de l’1 al 3 de setembre al pavelló de Les Casernes. Hi participaran equips de diferents federacions europees.

Com és habitual, el torneig servirà de presentació de totes les categories del club, des de la base fins als equips sèniors per a la nova temporada 2023/2024.

Tots els equips de la base participaran en el torneig formant un grup de 4-5 equips de la seva categoria. Els conjunts sèniors disputaran un únic partit.

En l’edició d’enguany es jugaran 53 partits distribuïts en els tres dies. Passaran per Les Casernes 41 equips i aproximadament 330 jugadors i jugadores.

Els equips que acompanyaran el Patí Vilanova en aquesta edició seran el CP Vilafranca, l’HC Sant Just, el CP Subur Sitges, el CH Prat, el CH Vila-seca, l’Igualada HC, el CH Caldes, el CE Vendrell, el Reus Deportiu, l’HC Castellar, el CP Manresa, l’HC Alpicat, el Montreux HC (Suïssa) i el G-Boys (Alemanya).


Comparteix la notícia