Segueix-nos

Triatló

El Triatló de Vilanova torna amb dues categories: sprint i súper sprint

La prova, el 10 de setembre a la platja de Ribes Roges

El Triatló de Vilanova torna el 10 de setembre // TRANSTRIATLÓN

La XXIII edició del Triatló de Vilanova i la Geltrú tindrà dues categories: Sprint i Súper Sprint.

La prova es disputarà el 10 de setembre a la platja de Ribes Roges. L’organització recau en el Club Esportiu Transtriatlón des de fa tres anys.

La categoria Súper Sprint està adreçada a les persones nascudes abans de l’any 2009 (inclòs). Els i les atletes hauran de completar un recorregut nedant de 375 metres, 10 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres de cursa a peu.

La sortida en categoria masculina es farà a les 10 hores, i cinc minuts més tard, a les 10.05 hores, la de la femenina.

La categoria sprint està oberta a persones nascudes abans de l’any 2007 (inclòs). En aquesta categoria es doblen les distàncies respecte de l’anterior. La prova consta d’una cursa de natació de 750 metres, de 20 quilòmetres en bicicleta i de cinc quilòmetres corrent.

A les 8.30 h arrencarà la prova masculina i a les 8.35 h, la femenina.El circuit en bicicleta combinarà trams de traçat urbà i de carretera, i la cursa a peu transcorrerà pel passeig de Ribes Roges.

El Triatló de Vilanova i la Geltrú és puntuable a la Lliga de clubs i la Federació Catalana de Triatló.

Les inscripcions, tant en la categoria Sprint com en la Súper Sprint, es mantindran obertes fins al dijous 7 de setembre a les 23.59 hores o fins a exhaurir les places disponibles.

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria d’Esports i de la Policia Local, establirà un dispositiu especial de mobilitat per tal de minimitzar les afectacions al trànsit al sector de la façana marítima i facilitant itineraris alternatius, especialment adreçats als veïns de la zona.

PUBLICITAT

Més a Triatló