Search
Close this search box.

El VAR arriba a la Primera Catalana amb una prova pilot fins al final del curs

El Vilanova coneixerà tots els detalls aquest vespre
KAZAN, RUSSIA - JUNE 16: Referee Andres Cunha reviews the VAR footage, before awarding France a penalty during the 2018 FIFA World Cup Russia group C match between France and Australia at Kazan Arena on June 16, 2018 in Kazan, Russia. (Photo by Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images)

El VAR tindrà una prova pilot a Primera Catalana // FIFA

El VAR arriba a la Primera Catalana. Una prova pilot per al futbol territorial farà que el videoarbitratge estigui present en els partits del Vilanova quan es reprengui la Lliga, el cap de setmana del 8 i 9 de gener.

Aquest vespre ho anunciarà la Federació Catalana, que a la vegada en farà arribar tota la informació als clubs implicats. Una partida pressupostària procedent de la Federació Espanyola de Futbol li permetrà adaptar la nova tecnologia als camps dels diferents grups de la categoria.

Si fins a final de temporada, el funcionament del VAR satisfà els clubs, s’estudiarà implantar-lo a progressivament de Segona Catalana en avall.

Des de la delegació del Penedès-Garraf es farà un curs intensiu per als àrbitres de la comarca que vulguin entrar en aquesta prova pilot.

Pel que fa a la instal·lació de la sala VAR a l’Alumnes Obrers, la Federació Catalana enviarà el personal adequat a les instal·lacions un cop hagi fet l’anunci oficial de la implantació pilot del videoarbitratge.

El Vilanova tornarà a la competició el 9 de gener al camp del Viladecans, on defensarà la primera posició. Serà el seu primer partit amb VAR.

Comparteix la notícia