Search
Close this search box.

El vendrellenc Eugeni Torra, nou preparador físic del Club Patí Vilanova

S'encarregarà tant del primer equip masculí com del femení

Eugeni Torra, a Les Casernes en una sessió del Patí femení // CPV

El Patí Vilanova ja té nou preparador físic per a la temporada 2021/2022. Es tracta del jove vendrellenc Eugeni Torra, de 23 anys. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, afronta l’arribada a Les Casernes com un autèntic repte.

“Per a mi és una gran oportunitat. He seguit l’hoquei apassionadament al Vendrell com a seguidor i ara vull aportar el meu gra de sorra des de dins en un col·lectiu”, apunta.

Per a Eugeni Torra és la primera experiència com a preparador físic d’un equip. Fins ara havia fet d’entrenador personal.

El vendrellenc ja ha tingut contacte amb els jugadors del conjunt masculí del Patí. “Hi he parlat per whatsapp i amb alguns, fins i tot, ens hem trobat. Els veig molt motivats”, afirma.

De moment, els ha donat una pauta a seguir abans de reprendre definitivament als entrenaments.

“És un treball previ perquè tornin amb el millor tot possible”, indica. La pretemporada pròpiament dita del conjunt de Medrano arrencarà l’1 de setembre.

Eugeni Torra supervisarà la preparació física tant del primer equip masculí com del femení. Amb les noies ja ha començat a treballar al pavelló. El vendrellenc agafa el relleu d’Uri Ferré, que va deixar un gran record a Les Casernes i ara exerceix al Reus Deportiu.

Comparteix la notícia