Els Veterans del Vilanova es retroben amb el triomf amb dos gols abans del descans

Manolo i Toni Domènech marquen les diferències

El partit es va jugar al Municipal de Canyelles // VETERANS CFV

Els Veterans del Vilanova es van retrobar amb la victòria dissabte tot superant el Cerdanyola Montflorit per 2-1.

No els va sortir un bon partit als blanc-i-blaus, massa imprecisos. Així i tot, es van avançar al marcador gràcies a un gol de Manolo després d’una bona combinació.

Encara a la primera meitat va arribar el segon gol del Vilanova, obra de Toni Domènech, que va marcar de vaselina.

A la segona part els visitants van aprofitar una recuperació al mig camp per retallar diferències. Amb 2-1 el matx estava obert.

Tanmateix, aquesta mínima renda va ser suficient perquè els de Cacao s’adjudiquessin la victòria. El Vilanova va sisè a la taula, a només quatre punts de la quarta plaça.

El pròxim partit dels de la capital del Garraf és dissabte que ve (16.00 h) a l’Alumnes Obrers contra el Sant Bonaventura, 12è a la taula. Serà el primer compromís de la segona volta.